Nederweert Logo JAN Nederweert

Verkiezingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen 2018

Vol trots presenteert JAN haar verkiezingsprogramma 2018-2022 in het Nederlands én in ’t Ni-jwieërts. Een programma waarmee JAN het verschil maakt. Het is tijd voor verandering! JAN heeft dit verkiezingsprogramma opgesteld mede dankzij de inbreng van inwoners, verenigingen en ondernemers van Nederweert. Zo ként men JAN ook; als partij die midden in de Nederweerter samenleving staat.

Speerpunten

In het programma gaat JAN in op een aantal focuspunten: Bestuur en organisatie, Wonen en werken, Mens en maatschappij, Landschap en natuur, Financiën en Dienstverlening. Speerpunten hieruit zijn:

JAN meektj ’t verschil!

Dat JAN het verschil maakt blijkt ook uit het feit dat JAN – als echte lokale Nederweerter partij - haar verkiezingsprogramma ook in het Ni-jwieërts uitbrengt: ‘JAN meektj ’t verschil!’. Lijsttrekker Henk Cuijpers: “Veel inwoners spreken het Nederweerter dialect. Hier zijn we trots op. Dit maakt tenslotte onderdeel uit van onze identiteit. We vonden het dan ook passend om ons verkiezingsprogramma ook in ’t Ni-jwieërts te presenteren.”
 
Lees hier het verkiezingsprogramma in het Nederlands: Verkiezingsprogramma JAN 2018-2022.
 

Laesj hi-j os verkezingsprogramma in ’t Ni-jwieërts dialect: Verkezingsprogramma JAN 2018-2022.

Nederweert in 2022

JAN heeft een filmpje gemaakt over hoe de partij de gemeente Nederweert over vier jaar ziet. Benieuwd? Bekijk ons filmpje dan hier.